4

Semipermanent EYELASHES

                  Pentru multe dintre noi natura nu a fost foarte generoasa, astfel incat acest trend este o metoda eficienta de imbunatatire a starii noastre psihice. Extensia de gene ne mentine frumoase si tinere in orice moment al zilei.

Aplicate corect de catre un stilist avizat, acestea au avantajul:  

de a corecta forma si pozitia ochilor;

stau ordonate, nu afecteaza genele naturale;

nu sunt lipite intre ele;

adezivul cu care sunt lipite este invizibil si nu irita pleoapele;

forma acestora este una personalizata;

efect natural;

putem decora cu gene colorate.

Mereu cautam cea mai buna mascara, sa facem genele cat mai lungi, cat mai curbate insa nici o mascara nu poate inlocui acest procedeu care te ajuta in orice moment. Oriunde ai merge vei fi sigura ca nu se „scurg”, nu se „intind”, nu iti pot afecta ochii daca mergi la innot sau la sala de sport. Nu fac acum reclama antimascara, dar este bine sa ne protejam ochii, tenul si sanatate si cum multe dintre noi suntem incapatanate sau uneori „lazy” ne punem la somn nedemachiate. GRESIT!

Orice ai face si oriunde ai fi la final ochii vor ramane intotdeauna bine conturati, cu gene lungi (dupa preferinte), dese si curbate.

Trebuie sa le ingrijiti, sa evitati folosirea pe gene si in jurul genelor a demachiantelor pe baza de ulei iar daca folositi crema de noapte, aplicati-o cu 15 minute inainte de culcare.  Nu va recomand sa folositi produse cu puf pentru curatarea genelor si a ochilor si nu frecati agresiv pleoapele respectiv genele.

Prietena mea, Cristina a optat pentru efectul cel mai natural, lungime medie, desime pentru conturarea ochiului si machiajul este aproape finalizat.

Love my job!

 

eyelashes 2 3 4 5

DSC_8553

Locatio: London

Photo: Andrei Ungureanu

Model: Cristina

 

2 thoughts on “Semipermanent EYELASHES

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile necesare sunt marcate *

*